Record aantal bezoekers voor Friends of Search 2017

Date: 14th February 2017

Record aantal bezoekers voor Friends of Search 2017

Het grootste Search congres van de Benelux is met 575 bezoekers opnieuw helemaal uitverkocht. Dankzij de line-up vol grote internationale namen als Jono Alderson (Distilled), Gary Illyes (Google) en Elizabeth Marsten (CommerceHub), waren de tickets weken eerder ook al uitverkocht. De organisatie, brancheorganisaties DDMA en IAB Nederland, besloot toen extra tickets beschikbaar te stellen.

Behoefte aan kennis

“We willen zo veel mogelijk vakgenoten de kans geven om de grootste namen in Search live op het podium te kunnen zien. We krijgen internationaal steeds meer bekendheid en konden zo bijna de hele line-up vullen met die grote internationale namen. Daardoor groeit de belangstelling voor het congres,” zo zegt Lennert de Rijk (programmamanager Friends of Search). Zijn collega Eduard Blacquière voegt toe: “De ontwikkelingen in Search volgen elkaar zo snel op dat er grote behoefte is aan kennis. Een congres als Friends of Search is ideaal en uniek om in 1 dag weer helemaal op de hoogte te zijn. Dat blijkt wel uit het record aantal bezoekers!”

Toekomst

Het programma biedt een mix van SEO en SEA onderwerpen die de SEA/SEO specialist en (online) marketeer in 1 dag op de hoogte brengt van de huidige stand van zaken op het gebied van zoekmachinemarketing. Plus een blik op de toekomst van dit vakgebied dat altijd in beweging is.