Over Friends of Search

De 5e editie van Friends of Search vindt plaats op 8 februari in de Kromhouthal in Amsterdam. Met meer internationale sprekers dan ooit, is dit hét niet te missen congres voor (online) marketeers en SEO/SEA specialisten in de Benelux.

Internationale Search experts op Friends of Search

Je hoeft als (online) marketeer niet meer uit te wijken naar het buitenland als het om SEO- en SEA-congressen gaat. Friends of Search haalt searchexperts uit landen als Engeland, Duitsland en de VS, waar de ontwikkelingen vaak sneller gaan, naar Amsterdam om hun kennis en ervaring te delen. Na donderdag 8 februari 2017 weet je als bezoeker hoe andere organisaties zoekmachinemarketing en zoekmachineoptimalisatie inzetten en je bent op de hoogte van de belangrijkste internationale ontwikkelingen in de wereld van search engine marketing.

Friends of Search wordt georganiseerd door brancheorganisaties DDMA en IAB Nederland.

Over DDMA

DDMA is de brancheorganisatie voor marketing en data. 300 leden halen en brengen kennis over het inzetten van data om relevant te kunnen communiceren met hun doelgroepen. DDMA organiseert met en voor hen netwerk- en kennisbijeenkomsten. De leden moeten handelen binnen het kader van de wet en de gedragscodes. Daarnaast is DDMA gesprekspartner van de stakeholders in Den Haag en Brussel over de ontwikkeling van een duurzame data-economie. Datagebruik brengt verantwoordelijkheid met zich mee. Daarom biedt DDMA leden gratis juridisch advies op het gebied van datasecurity en privacyregels. Daarnaast heeft DDMA het keurmerk Privacy Waarborg in het leven geroepen. Het waarborg controleert of organisaties zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens bij het toesturen van reclame.

Over IAB Nederland

Het IAB is de branchevereniging voor digital advertising en marketing innovatie. IAB versnelt de digitale groei en levert een structurele bijdrage aan de kwalitatieve ontwikkeling van de markt. Dankzij sponsorbijdragen en contributie geven leden van de vereniging deze strategie samen inhoud door events te organiseren, onderzoeken te doen en whitepapers te publiceren.Binnen het IAB is de hele mediaketen vertegenwoordigd. In taskforces en bij IAB bijeenkomsten wordt kennis en ervaring uitgewisseld en genetwerkt door adverteerders, uitgevers, mediabureau’s, technologiepartijen en creatieven.

De mensen achter Friends of Search

Eduard Blacquière (Orange Valley) - programma en sprekers

Lennert de Rijk (Metapeople) - programma en sprekers

Levi van Wijngaarden (Clever Online Marketing) - advies en content

Marnix Bakker (Nochii) - advies en content

Jos van Marrewijk (De Media Balie) - advies en Facebookmarketing

Anne Rakhorst(We Convert) - communicatie, advies en content

Gerk Mulder (Tribal Internet Marketing) - communicatie

Bert van Dijk (Traffic4U) - communicatie

Merel de Koning (DDMA) - eventorganisatie en sponsoring

Jolien Siemerink (IAB Nederland) - communicatie

Linda Schilperoort (DDMA) - communicatie & content