Locatie

De Kromhouthal

Gedempt Hamerkanaal 231

1021 KP
Amsterdam

De Kromhouthal is gelegen op het bedrijventerrein De Overkant in Amsterdam Noord. Vroeger draaiden hier de fabrieksmotoren van STORK en Kromhout op volle toeren en waren de fabrieksarbeiders de baas. Deze rauwe uitstraling van de Kromhouthal is behouden gebleven. De hijskranen, de nog staande stalen constructies, het 15 meter hoge plafond en een oppervlakte van ruim 3.500 m² geven een unieke ‘look en feel’ aan de hal en uw evenement. De voorzijde van de hal ligt direct aan de IJ-oever en biedt een prachtig panoramisch uitzicht over het water en over het centrum van Amsterdam.

Openbaar vervoer

 

De Kromhouthal is met het OV te bereiken (pont of bus), maar je moet altijd nog een stuk lopen. Daarom zorgen we voor een pendeldienst tussen het IJplein (aankomst pont) en de Kromhouthal. 

Vanaf de achterzijde van het Centraal Station vertrekt de pont naar het IJplein (de meest rechter pont als je met je rug naar het station staat) minstens vier keer per uur. Deze brengt je binnen 5 minuten naar het IJplein. Het is mogelijk om een fiets mee te nemen op de pont. Vanaf de plek waar de pont aankomt rijden pendelbusjes naar de Kromhouthal voor alle Friends of Search bezoekers.

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig zowel op de parkeerplaats van De Kromhouthal als in de directe omgeving.