Friends of Search haalt topsprekers naar Nederland voor jubileum editie

Date: 25th January 2018

Friends of Search haalt topsprekers naar Nederland voor jubileum editie

Het jaarlijkse congres van de Europese search sector bestaat vijf jaar. Organisatoren DDMA en IAB vieren dit door de beste sprekers van alle edities van Friends of Search op 8 februari op het podium te zetten. In één dag word je helemaal bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op zoekmachinegebied. Tijdens de jubileum editie wordt een recordaantal van 700 bezoekers verwacht uit het binnen- en buitenland.

Line-up Friends of Search 2018

De organisatie van Friends of Search presenteert met trots de line-up van deze 5e editie. Het programma bestaat onder meer uit de top drie specialisten uit de PPC Hero Top 25: Larry Kim (Mobile Monkey), Purna Virij (Microsoft) en Daniel Gilbert (Brainlabs). De keynotes van het congres zijn Wil Reynolds (Seer Interactive) en James Whittaker (Microsoft)

Voor het eerst dit jaar staan er ook drie masterclasses op het programma. Een beperkte groep van 60 bezoekers kan een masterclass bijwonen en krijgt de kans om in gesprek te gaan met experts als Barry Adams (Polemic), Jes Scholz (Ringier AG) en Pierre-Olivier Camus (Google).

De ‘best of’ editie

Lennert de Rijk, Director Benelux & Nordics bij Metapeople NetBooster en medeorganisator van Friends of Search: “Friends of Search staat bekend om de kwaliteit van de presentaties. 98,5% van de bezoekers zou een vakgenoot aanraden Friends of Search te bezoeken. Een percentage waar we heel trots op zijn”.
Eduard Blacquiére, Digital Marketing Director bij OrangeValley en medeorganisator van Friends of Search vult aan: “De non profit verenigingen DDMA en IAB organiseren Friends of Search. Samen met onze sponsoren is het mogelijk de prijs van een ticket laag te houden zodat zoveel mogelijk marketeers de beste search kennis kunnen komen halen.  In het buitenland betaal je voor zo’n programma twee of drie keer meer voor hetzelfde programma.”.

Early-bird tickets uitverkocht

De 150 early-bird tickets waren binnen twee weken uitverkocht en ook dit jaar belooft het congres weer uit te verkopen. Via deze link zijn er nog enkele regulaire kaarten beschikbaar.